Vacation is over and I am back on track!

s_vavik aquicomi, meksikansk mat i norge

Hei alle sammen!

Nå har jeg tatt en laaaaang ferie men er tilbake til det dagilig nå. Jeg har kost meg masse med venner og familie. Jeg tok en pause fra blogging men ikke fra mat lagging ;).  Jeg skal legge ut en del bilder av noen av rettene som ble laget på ferie.

Hey ya´ll!

I am back and in full effect! I had to take a long vacation to recuperate from all the excitement of winning Norways grill champion. I am ready to share some of my favorite moments and recipes from this summer.

Her er jeg på dagstur til Sørlandet Risør! The big feast in the south of Norway Risør!

IMG_6096

foto: aquicomi

Grilling for friends in my garden. Grillfest i hagen min.

IMG_6014

foto: aquicomi

Grilling på hytte i Skeikampen. Grilling in the mountains at Skeikampen <3

IMG_5928

foto: aquicomi

Det kommer mere bilder med oppskrifter snart! More pictures with recipes soon to come.

Great to be back!

Besitos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *