Tortilla chips made at home! Hjemmelagde tortilla chips er best!

s_vavik Ukategorisert

Disse er de beste tortilla chips som jeg har smakt i Norge!

foto: aquicomi

I Mexico er det vanlig å bli servert varme chips og salsa. Jeg savnet den lukten, smaken, og den knasende lyden av nylig stekt torilla chips. Heldig for meg så har Sunkost på Gunerius en egen pakke med tortillaer som er ferdig skjært og klar til å stekes. Det blir ikke enklere en dette her!

Sånn ser pakken ut 🙂

foto: aquicomi

Instruksjoner:

  1. Varm olje i en liten kjele. Du skal frityr steke de så da må det vare nok olje i kjelen.
  2. Når oljen er varm nok. ( Du kan sjekke ved å bruke en tre sleive. Legg den oppi i oljen. Hvis det begynner å danne små bobler rundt den så er oljen klar til å brukes.)
  3. Legg noen tortilla trekanter oppi kjelen. De er klare når de har fått en gylden farge.
  4. Ta de ut og legg på bakepapir. Dette for å få bort det ekstra oljen.
  5. Dryss salt på og vipps de er ferdig!

foto: aquicomi

 

Kos deg med knaskende varme chips and hjemmelagde salsa eller guacamole. 🙂

Besitos

Comments are currently closed.