The secret box challenge….episode 7 of Norges Grillmester

s_vavik Ukategorisert

I must begin with an apology and a question:

  1. The apology: I apologize for my slip of the tongue during this episode (one of the most stressful challenges). Its no excuse but in my defense….I whispered it to myself.
  2.  Question: Why don’t they blipp curse words here in Norway?!!!! Ahhhhhhh, så flaut!

Da har den 7 ende episoden blitt vist på tvén og vi har klart å komme videre! Woohoo!!!!!

Første runden gikk bra! Jeg lagde en deilig rub på kjøttet og stekte noen herlig grønnsaker på grillen. Bror lagde en fantastisk kryddersmør som passet utmerket med biffen. Som en ekstra tilbehør så hadde vi en enkel aioli/nyr potetsalat. Dette var virkelig godt! Vi følte oss Great! We were on point and our spirits were high. What a way to start the first challenge!

 

_MG_0117

foto: Espen Solli/TV2

All that excitement must have went to our heads….( mainly speaking my brothers head) he he he 😉 Cuz the next challenge didn’t go as well as we expected. ( Or as my brother dreamed of) The challenge was to prepare a dessert that represented our childhood. Den første tanken som slå meg var å lage frukt med chili pulver og lime juice. Jeg har kjærlig minner fra når jeg var en liten jente og bodde hos min Abuelita ( bestemor) i de sommer månedene. Jeg husker de varme lange dager hvor jeg gikk på tur med Abuelita mens hun gikk dør til dør for å snakke med mennesker. Hun var en politisk forkjemper. Det var folk som solgte frisk frukt som var ferdig skjært i en kopp ved gate hjørner. Hvis jeg holdte meg tålmodig og var en snill jente så fikk jeg en kopp. Dette er hva jeg har snakket om tidligere. Når jegbeskriver mat som miner. This is what I have spoken of when I describe food as memories. One bite brings me straight back to those old lovely times. <3

Now, my brother had been talking about brownies for EVER it seems like. We wanted to show  both of our backgrounds so we decided to do a Mexican and an American dessert. Whats more American than brownies??? Ja vel. Ok. Jeg har en god oppskrift som jeg pleier å bruke til daglig men den tar 40 minutter i oven. Vi hadde total 40 min……Ja……I etterkant, Det var vel ikke den smartest rett å velge i forhold til tid men lille bror måte ha det på tallerken. ( Men den kom aldri på tallerken) Så jeg holdte munn og prøvde mitt beste å lage det for han <3 . Det gikk ikke bra. Jeg så på kaken 30 min inn i konkurransen og så at dette ikke ville ends bra. I felt the frustration and anger rise within me. Thats when i whispered to myself……:( Oh well, thats the way the cookie brownie  crumbles…..

_MG_0317

foto: Espen Solli/TV2

We are only humans. We succeed and we fail. We fall and we rise. But most important we have FUN!!!!!! 🙂

Besitos

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *