Seafood check! :)……on to the third round!

s_vavik Norges Grillmester

Norges Grillmester!!!!

Da har den andre episoden blitt vist på tv…..

Jeg kan seriøse ikke prate norsk også! I keep trying to say something and I end up  saying nothing that makes sense! I apologize for my incoherent ramblings…… This is what happens when you have three languages in your head, all trying to speak at the same time…..

Alle some kjenner meg vet at jeg ELSKER sjømat! Det er det beste jeg vet. Norsk sjømat er i verdens klasse. Så når jeg fikk vite at vi skulle lage sjømat så ble jeg super glad! Jeg liker å spise det and I am very comfortable working with these ingredients. Det ble litt søsken krangling her og der men vi klarte til slutt å lage to gode retter. Bror så litt sint på meg noen ganger og jeg så litt sjeffete noen ganger but it was all with sibling love <3.

Vi kom på topp 3 idag. Det synes jeg er helt crazy bra!  Håper alle dere som ser på, heier på oss og liker maten vår. Jeg er så happy for at vi kom videre! Gleder meg til neste konkurranse!

Besitos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *