Recap of the 3rd challenge on Norges Grillmester, Vegetar!

s_vavik Norges Grillmester

Epsiode 3: Vegetarian food on the grill/ Vegetar mat på grillen

I have a lot of experience making vegetarian food due to my work. Jeg må tenke på nye vegetariske retter for å lage en variert meny.  Så dette var gøy! Den første utgaven av vegetar burger som vi laget er en jeg lager minst en gang i måned. Den er laget primert av kikerter. Lille bror fikk bruke hans bartender kunnskap og ved å bruke  hans creativty lagde han en amazing dip som han kaller cucumber fusison!  Her legger jeg ved linken til oppskriften:

http://www.tv2.no/2015/04/27/underholdning/sylvia-og-luis/6823407

Sylvia&Luis program 3 oppgave 1

foto: Espen Solli/TV2

Andre runden måtte vi lage vegetar burger igjen! Her måte jeg virkelig bruke fantasien for å lage en helt ny variant. Dette var da, det ble virkelig gøy. A real challenge! Vi fikset det til og lagde noen herlige tilbehør og en unik og fantastisk burger med eget brød til og med! 🙂 Vi serverte det med noen crispy og herlig søtpotet chips som min bror lagde, en avocado krem og en frisk og sterk koriander salsa.  I dont think a regular meat eater would have complained about this burger plate. Dette var helt fantasktisk!!!!

Sylvia&Luis program 3 oppgave 2

foto: Epen Solli/TV2

Besitos

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *