Meksikansk matkurs! Mexican cooking class!

s_vavik Ukategorisert

foto:aquicomi

Matkurs.no og jeg, Chef Sylvia jobber sammen for å gi dere en fantastisk mat opplevelse. Det hele begynner med en presentasjon av tortilla bakekurs og jeg holder et lite foredrag om meksikansk mat generelt. Jeg går gjennom oppskrifter med dere også begynner vi å lage mat. Mens dere lager mat så går jeg rundt og gir tips, svarer på spørsmål, og hjelper til der jeg trengs. Dette kurset er et fargerikt kurs med masse smak og gode viber!

Etter Påske kommer det en ny meny med mange spennende oppskrifter. Neste kurs er den 6 Mai kl 12.

Elsker du meksikansk mat og vil lære deg noen ekte meksikanske retter så anbefaler jeg at du kommer til mine kurser!

For mer info gå inn på matkurs.no eller se på bilder av forrige kurs på facebook Chef Sylvia Aquicomi side.

http://www.matkurs.no/meksikansk-fiesta.html

https://www.facebook.com/SylviaAquicomi2015/

Her er noen bilder fra kursene så langt.

foto:aquicomi

 

Besitos

Comments are currently closed.