Maseca gold at the end of the rainbow

s_vavik aquicomi, aquicomi matprogram, cooking show, Maseca, matprogram, meksikansk, meksikansk mat i norge, meksikanskmat, mexican food

I had a fabulous meeting with the importer of Maseca in Norway. I got a sample bag to take home and use it.  I have made my first batch of tortillas and the verdict is out……………………..

I absolutely love it!

Jeg hadde et møte med importøren av Maseca maismel og fikk med meg en pose for å prøve produktet og se hva jeg synes om det. Og det ble en helt klart vinner!!!!

IMG_6148  A girl never goes anywhere without her Maseca <3

foto: aquicomi

Maismellet var frisk, myk og deigen var enkel å jobbe med. Rommet ble fylt med deilig lukt av ekte mais når tortillaen ble stekt. Dette er en unique lukt som bare Maseca har og som en hver meksikaner setter stor pris på. Tortillaen hadde en fin konsistens og man kunne rulle den sammen uten at den ble revet eller falt fra hverandre. Den var både delikat og sterk. Eneste forskjell mellom denne Maseca og den man finner i Mexico var at fargen var litt lysere og det var bitte litte gran søtere. Smaken var helt NYDELIG! Dette ER smaken av Mexico.

Det ser ut som Maseca vil være fast på mitt kjøkken, blog, on youtube videoer. Jeg er utrolig glad og gleder meg til å bruke dette produktet. Maseca er et merke som du finner i alle hus i Mexico og Usa. Det har vært en del utfordringer ved å ta imot dette produktet pga GMO lovene her til lands. Men, vi har endelig fått en Maseca her i Oslo. Jeg er så stolt av å kunne stå bak dette produktet som er produsert i Italia og er GMO free! Heie! Du kan finne Maseca på Meny butikkene på Ringen Park, Manglerud, og Vika i Oslo.

Nå er det bare å dra å kjøpe Maseca og begynne å lage tortilla!

The flour was soft and fresh. The dough was easy to work with it. Once the tortilla hit the pan and started cooking, the room was filled with a rich earthy aroma of corn. This special smell only comes from Maseca flour. Something every Mexican appreciates and holds dear to their hearts. The texture of the tortilla was soft and you could roll the tortilla up without it breaking or tearing. It was delicate yet durable. The only difference you will notice is that the color is slightly lighter and the flavor a tad bit sweeter.The taste was DELICIOUS! It was filled with a rich corn flavor that brings you back to Mexico.

It looks like I will be using Maseca from now on. I am so happy to start using this new product. Maseca is a house hold name in Mexico and The US. There have been many issues and problems with importing it to Norway due to the GMO regulations. We finally have an approved MASECA here in Oslo. I am proud to be associated with this product which is produced in Italy and is GMO free! Yay! Maseca can be found at the Meny stores at Ringen Park, Manglerud, and Vika in Oslo.

So people…..go buy your Maseca and start making those tortillas!!!!

Gracias to Inca Imports <3

IMG_6149

foto: aquicomi

Besitos

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *