Hola! Hei! Hello!

s_vavik meksikansk, meksikansk mat i norge, om meg

 

Soy Mexicana, I am American,  Jeg er Norsk ! Jeg er født i Mexico men oppvokst i Houston TX. Jeg kom til Norge i 1998 og har bodd her til nå.

4588_114480016356_3615791_nfoto: Aquicomi

MEMORIES/ MINNER

Helt siden jeg var en liten jente så var jeg oppatt av mat. Jeg husker at jeg likte alltid å spise det rareste på menyen. Jeg var nysgjerrig på hvordan ting smakte og ville også tøffe meg og vise at jeg kunne spise hva som helst! Jeg elsker å lukte og smake på alt! ( I have a super power) I can smell if a chili is spicy! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er helt sant!

cropped-01.jpgfoto: Maru Sanchez

06foto: Maru Sanchez

Jeg fant mitt store kjærlighet når jeg var 7 år…..østers! Jeg husker at jeg spiste den for første gang på en meksikansk restaurant. Jeg ble servert et glass med rød saus (tomatsaus)  med grønnsaker ( tomat, løk, koriander, jalapenos)  og noe grått oppi ( østers). Jeg smakte. Det var rart, ekkel, slimete, vanskelig å tygge……jeg elsket det!!! Det var så kult å spise noe så rart! Etter det så ble det til at jeg måtte bare spise mer! Jeg fikk bestilt ferske østers. Den var enda styggere! Men når jeg suget det opp i munnen så skjeddet noe fantastisk! Det var som om jeg hadde sjøen i munnen min! Jeg lukket øynene og så for meg alle fisken i sjøen. I was one with the sea! Til og med den dagen idag så får jeg en helt himmelsk følelse hver gang jeg spiser østers.

1003304_10151712512046357_1936424198_nfoto: Aquicomi

1044803_10151712512126357_571495316_nfoto: Aquicomi

( My favorite way to eat oysters is with a dash of tabasco, a squirt of lemon, and a sprinkle of salt)

Mat og smaker har alltid gitt meg minner og oppleveser. Dette er hvordan jeg lever livet mitt. I eat my way through life <3 Å stå på kjøkkenet å lage mat er en slags meditasjon for meg. Det er her jeg får slappet av og hjernen min får fritt til å  leke. Den gleden jeg får når jeg spiser mat er den samme gleden jeg vil gi andre. So you could say that my biggest wish is to give others lovely experiences and fill them with happiness with my food. <3

P.S. Jeg skriver som jeg snakker…..thats just me 🙂

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *