Fredags taco: Tacos Dorados

s_vavik Ukategorisert

Tacos Dorados

IMG_5310

photo: aquicomi

 

Hei!

Norsk fredags taco er en hardt tortilla skjell med kjøttdeig og en hel haug med tilbehør. Tenkte at jeg kunne vise dere en enkel måte gjøre den enda mer meksikansk. Jeg ble så glad når jeg fant disse tortillas her på Sunkost Gunerius i Oslo. Du kan også bestille de på ruudfood.no. Jeg liker dem kjempe godt! Når du ikke kan lage egen tortillas så er disse en super erstatning!

IMG_5196

photo: aquicomi

 

La oss lage Tacos Dorados!

 

  1. Du varmer opp olje i en panne på middels varme.
  2. Legg tortillaen oppi oljen og fres på en side i ca 30 sek.
  3. Snu tortilla og brett som en taco og forsett å steke i ca 30 sek.
  4. Snu en gang til og stek inn til du får en gylden farge.
  5. Ta ut tortilla og legg på bake papir.
  6. Åpen tortillaen og fyll den men noe godt og top it off med en god salsa.

Nå har du laget en meksikansk taco som ligner på den norske tacoen. Den spansk navn er Tacos Dorados som betyr gylden og stekt i olje.

Jeg var så fornøyd med resultatet! Jeg fylte mine med ribbe kjøtt som jeg hadde i fryseren og en deilig rød salsa. One bite of these tacos took me back to my childhood. I ate 5 tacos and was in taco ecstasy <3 <3 <3

IMG_5308

We spun the wheel and played wheel of tacos! The kids loved this dinner game ;)!

Besitos

Comments are currently closed.